fredag 21 november 2008

Blonde*Iconz



Vickie Lynn Marshall. Slog igenom 1992 som "Vickie Smith", dog av bantningspiller (L.A. 1967-2007). (Playboy)



Vera Jayne Palmer. Slog igenom 1955, dog i bilkrasch; U.S. Highway 90, Louisiana (Pennsylvania 1933-1967). (Playboy)

<<<<< KLICKA för Hugh Hefner's legendariska foto till sitt första nummer av Playboy 1953.

Norma Jeane Mortenson(döpt Baker). Slog igenom 1946, dog av piller (L.A. 1926-1962). (Playboy)
(Precis som Traci Lords (Nora Louise Kuzma) hade de liknande utseende, förnamn och snarlika karriär fast Lords lever, men knappast så mycket av hennes karriär längre)

Bloggar om Marilyn Monroe,
Jayne Mansfield, Anna Nicole Smith, film, TV, modeller, Playboy, skådespelare, pillermissbruk, bilkrasch

Disclaimer om MMs Hollywoodhistorik&sanningen bakom JMs skandal:

En gemensam nämnare mellan MM och JM är att MM var Anton Szandor LaVeys tidiga flickvän då han var lejontämjare och hon dansare, JM mötte själv upp ASL då han hade etablerat satanskyrkan (CoS) i San Francisco där han bodde, JM sa det var för hon hört rykten om ASL (hon hade ju iallafall högt IQ som få, kring 160; undertecknad har "endast" 129-135) och "för att påverka min karriär framåt" då den började avta i början på 60-talet vilket var ungefär när MM dog. Det finns brev och bilder på det här, eftersom det nu anses vara en naturreligion som vilka andra är det inget att väsnas om, men då var det ultrakonversiellt och snudd på tabu och skandal räcker inte för att beskriva det. Fan sites hävdar fortfarande att det är en urban legend "för de vill ha det så".
Hans första fru var f ö blond och väldigt lik Marilyn och han kallade dem sina tre blondiner ungefär vad Hefner höll på med nu under 2000-talet...
Hade sin "blonda period".
Blanche Barton, ASLs sista fru leder nu alla "riktiga häxor" i USA, San Francisco och det har inget med new age wicca att göra, de går hårt sminkade på rockabilly klubbar och ser till att den här tidsperioden fortlever in i framtiden!
LPWJ 21/11/08

Be well,
LordParzifal

Inga kommentarer: